Natuurlijke penis vergroting

smallpenisMannen zijn vaak onzeker over hun penislengte en willen graag een grotere penis hebben. Er zijn verschillende manieren om een dikkere of langere penis te krijgen, maar dit is niet makkelijk. De enige bewezen methodes zijn een operatieve wijze en de onderstaande methode, genaamd jelken. Deze methode is simpel gezegd een aantal oefeningen die je penis trainen. Je hoeft geen gewichtjes of iets dergelijks er aan te hangen, maar gewoon elke dag de oefeningen doen. Dit klinkt misschien raar, maar het is een bewezen manier van natuurlijke penisvergroting.

Jelken
Jelqen, of jelken, is een natuurlijke penisvergroting techniek die al honderden jaren bestaat. Door middel van oefeningen wordt de penis langzaam maar zeker langer en dikker. Je penis kun je net als de rest van je lichaam trainen. Je moet niet heel snel resultaten verwachten, omdat het lang duurt voordat het resultaat er is, maar het effect is wel permanent.

Onderzoek naar Jelken
Brian Richards is een Engelse dokter die wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar de resultaten en werkingen van de jelk-methode. In het wetenschappelijk tijdschrift “British Journal of Sexual Medicine” heeft hij aan het eind van de jaren zeventig zijn onderzoek gepuliceerd. Hieruit blijkt dat maar liefst 87% merkbaar resultaat had geboekt en een grotere en/of dikkere penis had gekregen. Dokter Brian Richards ontdekte dat na meer dan een jaar een penis maximaal 6 centimeter groter kon worden en 2 centimeter in dikte. Hij ontdekte dat de methode werkt, doordat er door het jelken, net als normaal sporten het effect heeft op andere spieren van je lichaam, miniscule scheurtjes ontstaan in de penisspieren en deze na het herstellen iets groter worden.

Beginnen met Jelken
Doe eerst een warming up. Zorg dat je penis halfstijf is. Dit zorgt ervoor dat je goed kunt jelken. Maak hem niet helemaal erect, want dit kan gevaarlijk zijn. Leg een washandje in een bak warm water en leg dit op je penis voor een halve minuut. Doe dit vijf keer. Droog daarna je penis goed af.
Pak de eikel nu stevig vast en trek rustig de penis een stukje van je af. Hou dit een tijdje vol en laat dan weer los. Doe dit een aantal keer.
Draai dan een minuut lang je penis in een cirkel, zodat je bloed gaat circuleren.
Pak nu je eikel vast en trek de penis steeds een andere kant op.
Doe weer de cirkelbeweging.
Strek de penis nu een minuut uit en zwaai daarna de penis zacht rond.

De penis oefeningen
Maak met je duim en wijsvinger een OK-teken en pak je penis vast bij het schaambeen. Knijp dan zachtjes in je penis en ga dan met je hand naar boven zonder de druk te verminderen. Zorg dat de druk niet te hoog is en als het pijn doet doe je het verkeerd! Pak als je over je hele penis heen bent gegaan met je andere hand te penis vast zodat je met deze hand dezelfde beweging kan maken. Zorg ervoor dat je stijve penis krijgt, want dan komt er tijdens het jelken te veel druk op je penis te staan. Doe de oefeningen tijdens iets niet spannends, zoals onder het kijken van tv.
Doe deze beweging 100 keer en ongeveer 5 keer per week.

Een voorbeeld van deze jelk-oefening kun je hier zien: Afbeeldingen jelk-oefening (let op! link bevat naakt)

Een boek over jelken
Voor degene die er meer over wilt weten is er Het Grotere Penis Boek. Het boek bevat wetenschappelijk bewezen oefeningen en veel waardevolle informatie over Jelken. Met afbeeldingen wordt uitgelegd hoe je de oefeningen precies moet doen en daarnaast krijg je per week een schema met welke oefeningen je moet doen. Per fase wordt beschreven hoe je penis er voor staat en wat je kunt verwachten. Meer lezen kan op Penis Groter Maken.

Stem of voeg dit bericht toe op:
Reageer hieronder, of trackback vanaf je eigen site.

24 Reacties to “Natuurlijke penis vergroting”

 1. Sjaak zegt:

  goed verhaal

  lekker kort

 2. Ruud zegt:

  Werkt dit echt?

  zo ja, hoeveel groeit je penis dan ongeveer?

 3. admin zegt:

  Dit werkt echt, het is wetenschappelijk bewezen en op internetfora melden jelkers hun resultaten en deze zijn opmerkelijk. Je kunt uitgaan van een aantal centimeter in een jaar tijd, indien veel gejelkt wordt. Het resultaat gaat langzaam maar zeker vooruit tot maximaal 6 centimeter langer.

 4. Ervanio zegt:

  Jelken werkt ik spreek uit ervaring, ik wil even waarschuwen, ga niet van direct resultaat uit, mijn resultaten schoten vooruit met behulp van bathmate, mijn routine is warming up warme douche kop op je penis gericht 5 minuten echt warm maken! Superbelangrijk. Dan stretchen 5 minuten,bathmate pompen 5 minuten, jelken 100 keer, dit 4 keer herhalen, eindigen met stretchen, en dan eindigen met 20 minuten bathmate, je moet rust in nemen om te herstellen dan groei je nooit zonder warming up jelken. Mijn resultaten ik ben binnen een jaar tijd 4 centimeter grotere penis en aanzienlijk dikker.

 5. Jonas zegt:

  Stel nou dat ik 3 centimeter groei ofzo, ik ben tevreden met het resultaat en verder laat ik hem zelf dan ook met rust. wordt hij dan weer korter na verloop van tijd?

 6. lesly zegt:

  Hoi Ruud,
  Hoeveel moet je penis groeien?
  Die van mij is in afmetingen (zowel diameter als lengte bijna verdubbeld!)
  Maar ik had het ook nodig
  MVR
  Lesly

 7. Antoon zegt:

  Ik ben nieuwschierig, mijn penis is zon 6 cm slap en 16 cm in erectie,
  Ik wil deze theorie gaan proberen maar het neemt zoveel tijd in beslag, en omdat het resultaat er niet is zullen mensen gaan denken dat het niet werkt..

  Ik ga noch even verder lezen dan maar eens kijken of het werkt.

 8. leonski zegt:

  Heb mijn bedenkingen, maar ga het wel proberen.
  Zal mij maandelijks melden, ter stimulatie voor twijfelaars
  Huidige lengte/dikte (half erect) 15/5 cm

 9. onbekend zegt:

  wat betekent bathmate dan?

 10. Anoniem zegt:

  Vanaf welke leeftijd ?

 11. anoniem zegt:

  Ze zeggen dat het met een halfstijve moet maar mn penis word automatisch stijf als je bezig bent met dat gejelk

 12. Nathan zegt:

  Jelgen werkt alléén voor diegene die het geduld en de disipline kan opbrengen om het jarenlang correct uit te voeren, ik spreek namelijk uit eigen ervaring.
  Wat Ervanio als reactie beweert dat hij binnen 1 jaar tijd 4 cm grotere penis te hebben gekregen lijkt mij echter wel sterk. Tenzij hij n groeihormonenkuur erbij heeft genomen, want afgezien van n groeihormonenkuur bestaan er tot nu toe geen legale wondermiddelen voor je penis!!!
  Men kan realistisch gezien gemiddeld in 1 jaar tijd 1 á 1.5 cm in lengte erbij jelgen, in de dikte wel iets wat uiteraard. Je moet dus over n ijzeren disipline beschikken om zeg maar n 5 jarenplan uit te stippelen waar bij je dus 5 á 6cm in lengte en in de dikte 1.5 á 2.5cm kan groeien, jongeren(onder de 26 a 27) zullen wellicht wat ietsjes sneller resultaat boeken. Maar vermijd roken, (soft)drugs en overmatige alcohol gebruik want die rotzooi breekt juist spiermassa af!!!!

 13. Marijke zegt:

  Wat ik mij afvraag, voor wie doen jullie dit? Voor je zelf of om dat je partner over je lengte / dikte zeurt?
  Indien het laatste en ze moet dan zo’n 5 jaar wachten op het gewenste resultaat, dan wordt het wel een stress gebeuren zeg. Indien je penis een normale omvang heeft van 12~16cm en rond de 3cm tot 4cm doorsnee is, dan heeft geen enkele vrouw te klagen. Een langere penis of dikker dan 5cm gaat een gemiddelde vrouw niet leker vinden hoor. Laat haar eerst dan maar eens een dildo van dat formaat proberen voor dat je 5 jaar lang in het zweet zit te werken en blijkt dat ze niet 20cm en 5cm doornsee niet eens kan handle.

 14. Garcian zegt:

  Deze manier van penisvergroting is geheel veilig en het werkt.
  Wel moet je er heel veel geduld en discipline voor hebben.
  Dit is niet binnen een paar weken gebeurt, kan soms jaren overheen gaan voordat het verschil merkbaar is. Vooral niet opgeven en doorblijven Jelken!

 15. sam zegt:

  Hallo ik wil graag een grotere penis hebben en ben nu al 2 weken bezig met het jelgen
  Het neemt veeltijd in beslag en daarom wil ik weten of goed is om zo een bathmaat ook te
  Nemen, graag hoor ik mensen die ook al zo een bathmat hebben en of het resultaat goed is.

  Sam. Alvast bedankt

 16. Fred zegt:

  Hoe kan dat nu ik zoek er al tijden naar maar word nergens geholpen.
  ik heb zelfs aan een kliniek in Roosendaal gevraagt of ze ook aan penis
  vergroting deden dat werd gelijk afgewezen met de vraag hoe ik dat dost te vragen.
  dus heb ik niet zo veel vertrouwen meer gek he.
  ik heb echt een kleintje en schaam me er wel eens voor .
  ga zeker nooid op een sportschool doechen vanwegen alle lengte maate die je daar
  ziet.daar woord je heel erg klein van.
  Heeelp Groeten Fred.

  Tussen haakjes ik be inmiddels wel 52 jaar moet je nagaan hoe lang ik hier dus al mee loop.

 17. djordy zegt:

  Hoe maak je die OK-teken ?

 18. anoniem... zegt:

  zou dit beter werken als je bv.15jaar bent?

 19. bertje zegt:

  dit lukt mij echt niet zonder er een volledige erectie van te krijgen, en als ik het wel doe met erectie, wat gebeurd er dan dat niet goed is?

 20. karel zegt:

  is dit blijvend?

 21. anoniem zegt:

  werk het als je het doet iedere keer dat je naar de wc gaat ?

 22. Andre zegt:

  Hallo,

  Ben ongveer 12 weken bezig met de oefeningen, 2 keer per dag. Als ik uit bed kom en voor het slapen.
  Om te voorkomen dat ik een te stijve penis krijg tijdens de oefening, zet ik gewoon een actie film op.
  Resultaat: 2 cm extra!!!

  Nu gaat het wel een stuk langzamer, maar blijf volhouden!!!

 23. Andre zegt:

  Hallo,

  Nog even een reactie op mijn bericht!!Erectie Pillen

  Ik sport namelijk ook nog veel (krachttraining)waardoor mijn lichaam gewend is om sneller te herstellen.
  Ook gebruik ik veel eiwitten en aminozuren voor het herstel van mijn lichaam. Als je dan ziek bent, herstel je sneller.

  Ook rook ik niet en drink matig.

  Dus ik denk dat ik daarom sneller resultaat heb.

 24. alexander zegt:

  hoe kan je het nu 100 keer agter mekaar doen al die oefeningen.

Reageer hieronder